TELEFONISCHE ACQUISITIE

acquisitie

Interactieve tv is dat leuk ?

–Voor slechts € 40,00 per maand interactieve tv, vast bellen en internet. Snel internet veel sneller dan u nu heeft, tettert de juffrouw aan de telefoon.

Hoewel al driemaal ingeschreven bij het ‘Bel-mij-niet-register’ weet men mij te vinden.

– U staat bij ons als klant geregistreerd, is het antwoord op je vraag: hoe zij er bij komt je lastig te vallen.

Je staat je af te vragen wat dat antwoord te maken heeft met het Bel-mij-niet-register en de Colportatiewet schiet ook nog even door je hoofd, maar ondertussen ratelt de juffrouw aan de andere kant door. Zij praat over snel internet en heeft het over mb’s ? MB’s wat is dat? Kennelijk heeft het iets te maken met de snelheid waarmee je over het net surft.

Interactieve tv, maar liefst 190 kanalen. Om een onduidelijke reden krijg je dan ook nog 20 extra zenders GRATIS mevrouw, GRATIS !. Let wel voor één maand slechts. Dat wordt dan weer oppassen om dat tijdig op te zeggen.

Toe maar, 190 zenders plus 20= veel voetballen waarschijnlijk en heel veel Eros. Natuurlijk Eros en Ajax zijn vriendjes, die zie je overal samen.

Je wordt helemaal overdonderd door dit aanbod en in de wirwar aan informatie accepteer je het aanbod, want ja alles bij elkaar genomen is het goedkoper toch? en leuk toch?

gaat de kabel dwars door de huiskamer?

Als je de juf hebt weggeklikt en het leven weer door gaat, ga je nadenken: wat moet ik met 190 zenders vol met Eros en Ajax en hoe legt die gratis monteur de kabel vanaf het modem? Dwars door je huiskamer ? En Is het echt wel goedkoper? Je gaat eens rekenen. Is het echt goedkoper en wat moet ik met 190, nee 210 zenders? Digitale tv? Het mocht wat analoog gaat ook goed toch? En wat nou sneller internet? Je gaat al heel snel op internet vind je zelf. Of gaat het dan zo snel dat de sites in een flits aan je voorbij schieten. Wat bedoelt ze daar eigenlijk mee: snel internet? Net een jaar windows7 en in verwachting van windows8 vind je jezelf een kleine expert met internet dus wat moet je nou eigenlijk nog meer.

De bevestiging van het aanbod komt per mail binnen. Behalve de mededeling dat je interactieve tv hebt besteld plus de datum van ingang staat er ook, oh verrassing daar had je niet meer aan gedacht, dat je nog zeven dagen bedenktijd hebt. Hoi dat ga je doen.

Toen waren de rapen gaar…………. !

Wordt vervolgd bij columns.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.