Asshole

‘Crash, klats, krak, piep, klap…………..AU!’

daar lag ik dan in de regen

daar lag ik dan in de regen

De fietser kwam van links over de trambaan en ramde mijn fiets in de flank. Geen tijd had ik om te remmen. Althans niet genoeg om hem te ontwijken, want had niet op hem gerekend, hem komende van links en over de trambaan! De LUL.

Ik kan het niet genoeg herhalen. Wat een eikel.

Ik kwam overeind, schold hem uit:’Wat doe jij op de trambaan? Ik kwam van rechts, sukkel !De Sukkel toonde weinig emotie en stotterde iets van : ‘The first……’. Althans dat was het enige dat ik kon verstaan.De rest was onverstaanbaar. ‘Asshole’, riep ik en nog eens ‘Asshole’.

Inmiddels was ik weer overeind gekomen, had geconstateerd dat alles nog heel was. Dametjes van de winkel op de hoek kwamen meelevend naar mij toelopen dus rechtte ik mijn rug en keerde ik mij weer eens naar de Sukkel, die inmiddels probeerde weg te komen: ‘Asshole’ spuwde ik hem toe.Het enige woord dat ik nog kon uitbrengen.

Ik het beschaafde dametje, maar verder kwam ik dan ook niet.De Asshole stotterde nogmaals iets onverstaanbaars ‘The first….’ sjorde zijn fiets van de trambaan en reed weg. Zomaar !

Getagged , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.