Sexy bilspleet

Rumoerig vandaag. De halve klas met name de jongens zit er hijgerig en lacherig bij. DSC00142Achter in de klas zit een meisje nogal bloot te zijn. Ze heeft een jurkje aan zonder mouwen. Dat lijkt mij nogal fris, gezien de weersomstandigheden, maar dat moet ze zelf weten. Ik heb mij voorgenomen ‘los te laten’. Niet meer te reageren op wat al niet. De controlfreak die ik ben onderdrukken. Het meisje in het zomerjurkje is nieuw in de klas. Deze week gestart. Uit Colombia meen ik, een adoptiekindje. In het algemeen proberen de leerlingen tijdens de les jassen en petten op en aan te houden. Schoolbeleid is dat die spullen uit moeten tijdens de les. Bij dat meisje is het in ieder geval gelukt. Ik kijk naar buiten waar net een sneeuwstorm voorbij jaagt en huiver. Ik zet me aan de uitleg van de Engelse correspondentie. De jeugd ondertussen interesseert mijn uitleg geen lor. De jongens zitten en hangen omgedraaid in hun stoel naar het meisje in het zomerjurkje te kijken. Zij steekt haar vinger op ”Mag ik naar de wc?” Ik knik van ok. Zij staat op en wiegt naar voren. De jongens liggen nu schuimbekkend over hun tafels naar haar te kijken, er gaat een golf door de klas . Als zij zich omdraait om naar de deur te lopen zie ik het: een hele blote rug, niet zo maar een blote rug, nee een die doorloopt tot aan haar bilnaad. Een stuk van de bilnaad met opbollende billen is nog net te zien. Pikant! De jongens joelen, fluiten en schreeuwen, liggen hijgerig over hun tafels hun tong nog net niet op de grond. Zodra ze de deur uit is, schreeuwt d’ een na d’ ander: ”Juf ik moet naar de wc” en weg zijn ze. De rest van de klas en mij giechelig achterlatend. ”Haar vader vindt haar een stuk”, zegt een van de meisjes ”Daarom trekt ze sexy kleding aan”.

Getagged , , , , ,

One thought on “Sexy bilspleet

  1. Hahahaha…geweldig! Ik zie het helemaal voor me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.