Look van week 9

Bar gekleedLeuk om over mode te schrijven. De namen alleen al: Bar Refaelli, een naam die mij doet denken aan een trendy bar. Niets is minder waar. Bar schijnt het ex vriendinnetje te zijn van Leonardo dicaprio, die wij allen kennen uit de film Django Unchained en andere kaskrakers. The Great Gatsby bijvoorbeeld.Bar

Terug naar Bar. Het schijnt dat Bar Refaeli geheel gekleed op de catwalk verscheen, wat tamelijk ongewoon schijnt te zijn omdat zij meestal in negligee defileert. Sexy, luxueus en exotisch. Zij is door het tijdschrift Maxim gekozen tot meest zinneprikkelende vrouw. Van wat staat er niet bij.

Olivia Palermo. Geen idee wie dat is. Wikipedia meldt dat zij speelde in de reality show The City. Voor hen die het weten willen: The City was of is een veel bekeken reality show in de USA. Tegenwoordig is zij een bekend fashionata in New York. Op deze foto is zij helemaal gekleed voor 2013. Dit gaat het worden of is het al. Knokige knietjes wat mij betreft.

Ze vormt samen met Johannes Huebl een elegant paar. Johannes is een New OliviaYorks model, werd bekend door zijn affaire met Olivia.Zoe

Zoë Kravitz laat ons zien hoe je een borsalino draagt om er stoer en toch vrouwelijk uit te zien.

 

 

Getagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.