dochter van Jane Birkin, Lou Doillon

Lou Doillon is de dochter van Jane Birkin en de halfzus van Charlotte Gainsbourg. De Humo een Belgisch populair weekblad publiceerde in december jl een interview  waarin een vrolijk beeld van haar werd geschetst . Een beetje te vrolijk zelfs geloof ik. Ze lachte voortdurend zo luid en hard dat de gasten in het restaurant hun vork neerlegden, hun glas zonder er uit te drinken weer neerzetten om te kijken wie daar zo ongegeneerd zat te gillen. De interviewer vlamde het schaamrood op de kaken, terwijl hij, ik neem tenminste aan dat het een hij was, daar toch zat met een mooie vrouw, dus niks om je voor te schamen.

Lou zingt in het Engels, omdat haar moeder al in het Frans zingt en dat vindt ze wel genoeg. De Fransen vinden dat uiteraard heel jammer. Lou is heel beroemd, knap en populair enz. enz. Dus toen haar album Places uitkwam hadden de critici de messen al geslepen om haar eens flink uit te benen. Ze moesten hun messen weer opbergen want Places bewijst dat zij ook een goede zangeres en componist is.  En een leuk mens dus, maar dat vind ik.

Getagged , , , , , ,

2 thoughts on “dochter van Jane Birkin, Lou Doillon

  1. Jan Vlaanderen schreef:

    Pas mal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.