De Vliegende Rus

GeflipteRusGingVligenZo’n half uur thuis  hoorde hij een heleboel lawaai en gerinkel van brekend glas, gevolgd door een harde plof en vreselijk gegil, gevloek en gekrijs. Het was de bovenbuurman die dacht dat hij kon vliegen en dwars door het raam sprong. Met veel geraas stortte hij omlaag.  Hij stuiterde nog een paar keer op en en neer op een metalen balk wat weer veel kabaal en gekrijs veroorzaakte.
Enfin weer kwamen het ZwartenBlauw en het Geel vergezeld van gillende ambulances in beweging. Het was nog een heel gedoe de man in de ambulance te krijgen want ja het pand is wel bereikbaar vanaf de straat maar als je aan de achterkant uit het raam springt, hebben hulpdiensten weinig manoeuvreerruimte.  Die ligt namelijk aan een smalle gracht en heeft op de begane grond een klein plaatsje afgebakend door middel van  schuttingen. De Rus was half op zo’n afscheiding terecht gekomen en nog net niet doormidden gesneden. Het bloed spatte  in het rond.  Terwijl de hulpdiensten alle mogelijk moeite deden hem te bereiken, hetgeen zeker 30 minuten in beslag nam,  lag hij vreselijk te blèren, dat ging over  in door merg en been gaand gekerm toen de broeders hem van de schutting plukten. Ondertussen hingen de bewoners schuimbekkend uit de ramen commentaar te leveren en te fotograferen (zie foto).

Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.