Blote borsten en Poetin

foto krant

Een schitterende foto in het Parool afgelopen maandag van Poetin en Merkel met hun gezelschap tijdens een bezoek van beiden aan de industriebeurs in Hannover.Poetin kijkt naar een topless actievoerster als een kleine jongenhoofd Poetin in een snoepwinkel naar een overweldigende hoeveelheid zoetigheid waaruit hij onverwacht mag kiezen. Angela wordt, ik neem aan door een beveiliger, afgeschermd en trekt een gezicht van ‘tuut, tuut, nou, nou, moet dat nou?’De twee heren rechts op de foto staan te likkebaarden terwijl bij de blonde vrouw voor hen een kwezelachtige uitdrukking over het gezicht glijdt.

Het zegt zoveel over deze mensen: De mannen kunnen deze actie wel waarderen. De vrouwen worden truttig en Poetin wordt mij bijna sympathiek. Als je zo verlekkert, bijna als een kleuter naar iets moois kunt kijken, dan zou ik weleens met hem willen praten bij een genoeglijke borrel.
Maar ja ik spreek geen Russisch en drink geen wodka. Dit was trouwens in maart 2013. Tegenwoordig is Poetin persona non grata en durf ik bovenstaande bijna niet meer te denken, maar als ik naar zijn gezicht op de foto kijk, dan…..

Getagged , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.