KUNST

Kunst

De tijd rent, het is al weer een week, misschien langer dat ik een post publiceerde.

Sorry, sorry lezer, ik begrijp dat je mij gemist hebt.

Ik had het druk, is geen excuus, maar waar. Zoals je weet schrijf ik voor de Wijkkrant. Voor de krant ben ik vorig jaar september een rubriek KUNST begonnen. Direct was iedereen reuze enthousiast. De kunstenaars buitelden over mij heen om voor de rubriek geïnterviewd te worden. Inmiddels is er  een kunstgroep ontstaan die eenmaal in de maand bij elkaar komt in het café en waar ook buitenstaanders heel erg welkom zijn om gezellig het glas te heffen. Er is een mini expositie van het werk van de kunstenaars en iets extra’s: bijvoorbeeld een dichter die voorleest of muziek. Ook ik ben opgetreden een maand geleden. Zie mijn blog van 27 maart jl. en de facebookpagina van de Kunstgroep Buitenveldert.

Bovendien schrijf ik niet alleen artikelen over kunst maar interview ik ook wel mensen die iets speciaals gepresteerd hebben.

Kortom, daar heb ik het druk mee beste lezer en natuurlijk met het opdoen van inspiratie voor het schrijven van verhalen, lang en kort.

Bovendien gaat er nog wel eens iets mis en treedt de wet van Murphy in werking.

Dat bewaar ik  voor de volgende keer.

Getagged , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.