Brrrr…voorjaarstrends

lente 2013Snoepjes-kleuren voor de komende lente zie de foto van http://www.trendystyle.net. De modegoeroes gingen er van uit dat het voor dit jaar zou zijn, maar ik gok op het volgende jaar. Mocht het voorjaar toch nog doorbreken weet dan dat zoete nogatkleurtjes naast grafische prints de trend zijn. Heel schattig. Toen het kwik even boven de 10ºC kwam een paar weken geleden zag je het roze, licht- groen en blauw overal.

Afvallen om in een klein maatje te passen? Drink gewoon kraanwater, je valt er een kilo per dag van af en het is nog goedkoop ook. De reden van afvallen is niet het water, maar het feit dat je geen sapjes meer drinkt waarin veel suiker zit. Zelfs in light sapjes stikt het van de suiker. Scheelt een hoop kilo’s en geld. Daarvan kun je dan een dikke trui kopen om aan te trekken over de dunne voorjaarskleding. Een paar trends uit 2012 waarvan de modegeleerden zeggen dat je ze niet meer aankunt:

  • camouflageprints
  • sjaalprints, maar wel dierenafbeeldingen

  • spikes maar wel pailletten

  • schootjes of schrootjes,

Dat laatste is jammer vooral voor de wat volleren onder ons, dus ik zou het advies gewoon naast me neerleggen als ik jou was. Het camoufleert een (klein) buikje bij vrouwen. Wat uit 2012 nog wel en vogue is althans volgens de mode-experts:

 • Goud zilver en metaalkleuren

 • Megagrote accessoires (je mag ze allemaal bij elkaar dragen)

 • Leer en leren details

 • Grafische fantasieën en dierenafbeeldingen

 • Black en white

Ik zou wel eens willen weten welke idioot al die nonsens de wereld instuurt. De ene keer wel ‘zwart-en-wit’, de volgende keer niet. Dat is toch om gek van te worden. Trek lekker aan en uit wat je leuk vindt en wat de buitentemperatuur aanbeveelt!

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.