FOTOGRAFEREN op gipsyfestival in Tilburg

DSC00499Voor het podium stonden de fotografen, voorzien van grote professioneel uitziende fototoestellen met enorme lenzen, soms wel 50 cm lang. Het gewone publiek, zoals ik maakte foto’s met een digitale camera, knipten zo eens wat in de lucht.

Met de jaren word ik steeds bijdehanter, dus met mijn digitale apparaatje wrong ik mij, charmant glimlachend, soepel een plekje tussen de heren fotografen, vooraan. Het waren beleefde jongens, mannen. Ik vraag mij trouwens af of die lenzen iets te maken hebben met de heren zelf: hoe groter de lens, hoe groter de… enfin vult u maar in. Dit terzijde.

Eigenlijk had ik niet eens in de gaten dat ik temidden van zulke profs stond tot ik werd weggeduwd door een persoon die met een dikke lens in mijn rug stootte, op mijn tenen ging staan en zich op mijn plek duwde. Die persoon was een dame, enfin een vrouwspersoon met een forse camera. Verbluft als ik was liet ik haar gaan, keek eens om mij heen en constateerde dat er inderdaad vooraan bijna uitsluitend mannen met grote apparatuur opereerden. Ik nam mij voor de volgende keer, ongeacht het formaat van mijn toestel, nog ietsje driester te worden.

Op de pagina ‘foto’s’ kunt u de plaatjes zien die ik geschoten heb met het mijn cameraatje.

Getagged , , , , , ,

5 thoughts on “FOTOGRAFEREN op gipsyfestival in Tilburg

 1. Jan Vlaanderen schreef:

  The difference between men and boys
  is in the size of their toys!

 2. Edmond schreef:

  > “op mijn tenen ging staan en zich op mijn plek duwde. Die persoon was een dame”
  Dames zijn geen heer. 😀

 3. Edmond schreef:

  Ik dacht: “hoe groter de lens, hoe *kleiner* de … “

 4. Edmond schreef:

  > “op mijn tenen ging staan…..
  Met mijn vette telelens was je dat niet overkomen. Maar helaas, ik heb hem net verkocht aan Herrn Thomas in Oostenrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.