AHA!

gitanos

gitanos

Omdat ik in het bezit ben van een mooie stereo installatie ben ik voortdurend op zoek naar muziek cd’s. Van een groep, die bevalt wil ik de muziek.  Zo ook op het laatste festival speurde ik naar de muziek van de Basiliboys. Al snel verspreidde zich het gerucht dat er iemand op zoek was naar een muziekschijfje of ik werd benaderd door een man die mij naar de plotseling onzichtbare musici wilde leiden. Waar had ik dat toch eerder meegemaakt? ‘Aha’,  een heuse ‘erlebnis’ met de souk in Marrakech drong zich op.

De man ging  voorop, keek spiedend om zich heen, draaide zich af en toe eens om te kijken of ik er nog wel was en natuurlijk was ik er hardnekkig als ik ben! Samen wandelden wij over het hele terrein, stapje af en trappetjeje op. Gefascineerd door een optreden van een flamencodanseres bleef ik staan. Enige tijd later klopte mijn bemiddelaar discreet op mijn arm, de disc in zijn hand. Over de prijs viel niet te twisten.  Toch niet helemaal ‘aha’.

Getagged , , , ,

One thought on “AHA!

  1. Edmond schreef:

    En nu maar hopen dat er over de kwaliteit ook niet val te twisten.
    Weet je nog dat zigeunerorkest in Budapest dat mij een CD aansmeerde?
    Die was gekopieerd van een LP vol ruis en krassen. Tja, Zigeuners….
    Ik neem het hen niet kwalijk, alleen mezelf. Ik was gewoon “een beetje dom”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.