Modieuze onderbroeken

Modieuze onderbroekenHet blijft maar zomeren en de schoolvakanties zijn nog niet voorbij. Naar buiten dus en genieten van de natuur of verkoeling zoeken in het het zwembad. Weet dan dat het water in een zwembad goor is. Niet alleen dat mensen er hun behoeften doen, maar tegenwoordig schijnt de jeugd, met name de jongens, hun onderbroek aan te houden.  Die is smerig, dat wil je niet weten.
In het Tikibad in attractiepark Duinrell in Wassenaar moet regelmatig 2,2 miljoen liter vers water worden gepompt, omdat de vervuilingsmeters uitslaan. Oorzaak zijn de modieuze onderbroeken die jongeren onder hun zwembroek dragen. Volgens het AD dan.
Worden die onderbroeken niet gewassen? Is de jeugd tegenwoordig in bezit van maar  één onderbroek die geshowd moet worden en waaraan van alles kleeft?
Ik zou me nog maar eens bedenken alvorens naar een zwembad te gaan.

Getagged , , , ,

4 thoughts on “Modieuze onderbroeken

  1. Edmond schreef:

    Komkommerbroek?

  2. Gerdi schreef:

    Een zwembad is sowieso wel vies, wie zegt dat die badpakken wel gewassen zijn, daar hangt misschien ook van alles in (vandaar al dat chloor natuurlijk) of iemands ongewassen haren brr, die onderbroek van zo’n knul is misschien niet viezer dan een nooit gewassen zwembroek. Die is bij die jongens dan weer schoner….

  3. LMK schreef:

    Als je er over nadenkt is bijna alles vies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.