Ce n’est qu’un au revoir

Mijn blogader, de bron waaraan ik mij laafde, is opgedroogd. Mijn volgers zal ik moeten teleurstellen, want er worden voorlopig geen nieuwe blogjes meer gepost op juliatells. Het wordt steeds lastiger orginele blogjes te produceren en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

Maar niet getreurd zolang WordPress niet gaat zeuren blijft dit adres in de lucht en kijk ik ondertussen uit naar de mogelijkheden voor een andere extensie met nl of zo voor een website. Ik heb mij daarin echter nog niet verdiept.

De bezoeker aan deze site vindt beslist lectuur naar zijn gading, er staan meer dan 100 blogs op de site en nog een aantal verhalen en comlumns.

Zo af en toe zal ik een nieuw kort verhaal plaatsen.

Dank aan alle lezers.

Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.