Aswoensdag

Memento mori

Francisco de Goya y lucientes

Geen betere dag dan deze om te beginnen met goede voornemens en eens terug te blikken op de activiteiten van afgelopen tijd.

Onder andere:
Op de gesprekken met kunstenaars. De artikelen geschreven naar aanleiding van die interviews zijn geplaatst in de wijkkrant, http://www.wocbuitenveldert.nl/Wijkkrant.html op pagina drie.

Op de werkzaamheden bij de Hogeschool als surveillant. Na de opstart van een tentamenklas is dat een saaie bezigheid. Gaap! Te bedenken dat ik bij de Hogeschool zelfstandig werk en niet onder leiding van een ‘mannetje’, waar het slaapverwekkend aan toegaat.  Wat ’n mannetje is en wie dat is, hoef ik hoop ik niet uit te leggen, maar je vindt ze bij de VU mocht je interesse hebben.

Regelmatig een blogje posten, zal niet iedere dag lukken, zoals de Elke Dag-blogjes van Elke Geurts, zij heet dan ook Elke en Elke Dag is een leuke woordspeling: http://www.elkegeurts.nl. Mijn voornemen: gestadig te ‘pennen op de computer’ en een plekje te vinden in de virtuele eeuwigheid, want Memento mori toch!

Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.