IN DE SIN BIN

sin binZo was ik verbannen van de groepen in Linkedin om een mij onbekende reden. Ik werd gestraft voor iets waarvan ik geen weet had. Ik wijdde er eens een berichtje aan en kreeg een onbevredigend antwoord en een ‘prettig weekend’ toegewenst.
Slapeloos bracht ik de nachten door. De vragen tolden door mijn hoofd: wie heb ik uitgescholden, zwaar gekwetst? Als ik dan eindelijk in slaap viel hield ik anderen uit de slaap door luid en duidelijk te knarsen. Met mijn tanden wel te verstaan. Ik droomde namelijk dat ik knaagde aan de tralies van mijn strafgevangenis.
Mijn partner klaagde dat hij moe wakker werd en onuitgerust op zijn werk kwam door mijn gemaal. Hij kon zich niet meer concentreren en nam de verkeerde beslissingen in die belangrijke baan van hem. Hij is namelijk directeur van een grote bank, de financiële problemen stapelden zich op, hij zag door de bankbiljetten de rekeningen niet meer, verstrekte een aantal mensen zomaar een hypotheek en gaf een paar bedrijven onverhoeds krediet. Dat kan natuurlijk niet. Al na een nacht vertrok hij daarom naar de ‘chambre d’ami’.
Inmiddels denkt de bank als vanouds weer aan zichzelf en heb ik een kunstgebitje waarmee ik knaag in de ‘chambre séparée’, want hoewel ik bij de groepen weer welkom lijk te zijn, blijft de reden van de moderatie  in nevelen gehuld.

Getagged , , ,

8 thoughts on “IN DE SIN BIN

 1. Edmond schreef:

  >”directeur van een grote bank”
  Wishful thinking? 😉

 2. Gerdi schreef:

  Wat een mooi verhaal, bèn je een tandenknarser?

 3. jcgmruiter schreef:

  het heeft je wèl iets opgeleverd: je kunstgebitje!

 4. Arnold Kroon schreef:

  Tot mijn genoegen constateer ik, bij het lezen van deze verhalen, dat ik voor ‘een heks’ niet bang meer ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.