Chanel

chanelDe bril was ‘toute Chanel’, een schitterend ontwerp van het bekende modehuis. De kleur van het montuur paste perfect bij het coole nieuwe grijs van de muren in de woonkamer. Wanneer ze hem op had en de juiste pose aannam ging ze naadloos als kunstwerk op in de muur.

Zij had hem gekocht bij een dure opticien en slechts één zomer gedragen. De winter die volgde besloot ze echter afstand te doen van haar contactlenzen en gewoon een brilletje op te zetten wanneer ze van verre wilde lezen hoeveel vertraging trein of tram hadden.
Het betekende helaas wel dat zij afstand moest doen van haar geliefde Chanel zonnebril.

Zij zette hem op Marktplaats en verwachtte dat de mensen zouden vechten voor deze exclusieve creatie. Groot was dan ook haar teleurstelling toen bleek dat op er op Marktplaats wel honderden Chanel zonnebrillen te koop werden aangeboden, alsof heel Nederland plotseling geen contactlenzen meer droeg. En in plaats dat de kopers snakkend voor de bril in de rij stonden moest ze heel lang wachten tot er eens iemand reageerde.

Op een dag kwam er dan eindelijk een reactie. Het bleek een dringende mail van Marktplaats te zijn. Daarin stond dat haar advertentie was verwijderd na een klacht van de firma Chanel, omdat er inbreuk werd gemaakt op een auteursrecht, handelsmerk of ander recht.

Terwijl ze het mailtje las, zakte haar nieuwe bril naar het puntje van haar neus en bleef daar even hangen. Mevrouw Denkbeeld nam hem snel van haar oor en begon op een pootje te sabbelen, niet dat dat zo lekker was of omdat ze honger had, maar omdat ze even niet meer wist wat ze  moest doen.

Wordt vervolgd

Getagged , , ,

One thought on “Chanel

  1. Femmy Fijten schreef:

    Heel leuk! Hahahaha…met mooie vondsten in de tekst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.