Een modehuis en een drone

Dronie2Spijkers en Spijkers daar moet je zijn’, fluit de wind en voert de drone naar het heiligdom van de twee zusjes Spijkers. Had ik maar zo’n zusje denkt mevrouw Denkbeeld jaloers als ze de nieuwe collectie van de Spijkers zusjes in zoeft. De meisjes kijken vreemd door hun kekke brillenglazen naar mevrouw Denkbeeld die haar vehikel parkeert vlak voor een model in een rode lange rok met knopen en een sexy topje. ‘Voor volgende zomer al’, zegt Truus, als ze wat bekomen is van mevrouw Denkbeelds entree. ‘Brillen zijn tegenwoordig een stijlvol modeaccessoire en hierdoor een belangrijk onderdeel van de outfit’, voegt Riet er aan toe, die mevrouw Denkbeeld naar haar bril ziet kijken en minder snel van haar stuk is. Ze wijst mevrouw Denkbeeld een tabouretje, ‘het was wel even wennen om iets anders dan kleding te ontwerpen, maar uiteindelijk zijn we toch zeer tevreden met het resultaat’.
Mevrouw Denkbeeld weigert het krukje, tenslotte zat ze lang genoeg op haar Dronie en werpt een blik op de ontwerpen in het atelier. ‘Geweldig wat een leuke collectie’, roept ze, ‘helemaal mijn smaak’. Als ze hoort dat de meisjes ook zonnebrillen in hun assortiment hebben, is ze helemaal om. ‘Voor mij geen Franse merken meer hoor, ik vind dit zo leuk. Hier ga ik helemaal de blits mee maken. In het vervolg shop ik uitsluitend in winkels die SenS voeren’. Met een SenS zonnebril in haar haren en in een nieuwe lange rok met strak topje springt mevrouw Denkbeeld op Dronie die glimt bij de gedachte dat hij nog meer leuke modellen gaat zien.

Getagged , , ,

2 thoughts on “Een modehuis en een drone

  1. Femmy Fijten schreef:

    hahahaha… wat een leuke heks. Op een drone.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.