Op vrouwenjacht

foto:x43-artshop.com

foto:x43-artshop.com

Het was zappen gisteravond op de buis om te ontsnappen aan de vele geleerden die hun mening over Griekenland via het scherm op mijn chaise longue probeerden te etaleren. Ik gaf ze mijn zegen en klikte door naar andere zenders. Mijn reis door de ether stopte bij RTL 5.
Misschien heb je het ook gezien, een stel boertjes uit de Achterhoek schudde de modder van hun klompen om naar Oost Europa af te reizen. Naar Rusland dacht ik, omdat de mannen spraken over hun jacht op Russische vrouwen. Het bleek Oekraïne te zijn. Poetin zal het ongetwijfeld op prijs stellen, dat zonder slag of stoot de Oekraïne weer bij Rusland is ingelijfd. Tijdens een van de ellenlange pauzes had ik voldoende tijd om de titel van het programma op te sporen ‘From Russia with love’, vandaar de verwarring natuurlijk.
Maar goed die mannen reisden dus af naar het oosten omdat de vrouwen daar liever zijn, gezeglijker en gehoorzamer dan in Nederland. Bovendien zijn ze mooier, hebben kleinere hoofden en elegantere lijven. Kortom ze zijn vrouwelijker en weten van wanten in het huishouden. De Nederlandse vrouw daarentegen ziet er niet uit en heeft ook nog eens een grote bek. De mannen vertelden dit met stalen gezichten tijdens een party in de plaatselijke kroeg voorafgaand aan hun reis. Op de achtergrond ontwaarde ik een mooie slanke vrouw, die de kinkels kennelijk over het hoofd hadden gezien. Een van de kerels had ook nog eens een ex die er goed uit zag. Te bijdehand, helaas.
Voor de eerste keer in hun leven dus pakten ze een koffer en werden in deze exercitie bijgestaan door moeder respectievelijk ex. De ene man nam onderbroeken mee en de ander bermuda’s, ik was benieuwd naar het verschil in draagcomfort maar daar werd niet over gerept. Bij de uitgave van voorbehoedsmiddelen: twee doosjes rubber, de een glad met glij blij en de ander met lustopwekkende uitsteeksels gaf moeder een toelichting.
Om het geheel wat gelikter te maken werden minder cameraschuwe mannen, die een soortgelijke reis ondernamen, in hun ‘jansen en tilanus’ getoond. Ik was blij verrast door de vrolijke kleuren van hun underware. Vooral de strakke coupe van het ondergoed kon mijn goedkeuring wegdragen. In het latex kwamen buikvet en andere juweeltjes goed tot hun recht. Niet al te beroerd, was mijn professionele oordeel.
De ‘geliktere’ mannen hadden ook meer ervaring, zij boekten een interessante reis naar… juist Rusland. De heren herschikken de landen in Oost Europa zonder enig probleem, misschien moet de EU eens met ze gaan praten. Enfin, de ‘gelikteren’ troffen zalen vol fladderende vlinders, het zag er veelbelovend uit. De Achterhoek trof het minder, het rook een beetje naar spruitjes in hun logies en zij mochten geen vrouwen meenemen naar hun kamer..
Wordt vervolgd op RTL5.

Getagged , , , , , , ,

4 thoughts on “Op vrouwenjacht

  1. Femmy Fijten schreef:

    Ooit heb ik iets gezien wat er op lijkt. Het lijken allemaal sneue heren, maar de dames zijn nog sneuer. Wat een vreselijk lot om aan een man met zulke denkbeelden te blijven hangen. Of krijgen we door zo’n programma in de gaten wat mannen echt willen?

  2. irmakurpershoek schreef:

    Goh, ik heb wat gemist gisteren zo te lezen. Ik zou haast willen zeggen Wie kijkt er naar dergelijke sensatie beluste troep. Ehm. .jij dus blijkbaar. Ik vergeef het je; dit was uiteraard puur research matig. 😀😀. Goed geschreven overigens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.