Opfrisverlof

Beste Volgers en Lezers van mijn site,

Blogjes zal ik een tijdje niet schrijven want ik neem verlof om mij geestelijk op te frissen en ideeën op te doen voor een nieuw elan. Eindelijk wil ik dat boek, waar ik al enige tijd in mijn hoofd mee bezig ben, schrijven.

Of dat wel of niet gepubliceerd gaat worden is niet van belang.  Belangrijk is, vind ik, dat het er komt en dan liefst in een vorm, dat ik er blij mee ben. Opgeruimd het te hebben geschreven en het uit mijn hoofd is.

Ik heb al wel eens een paar blogjes gewijd aan mijn boekidee. Ze zijn te vinden tussen mijn blogs o.a.: De lange negentiende eeuw, De Slag bij Waterloo van 1815, zonlichtbelasting, Bron van alle kwaad. Het dier in de Eerste Wereldoorlog enz.

Korte verhalen zal ik blijven publiceren, dus verlaat mij niet helemaal asjeblieft.

Getagged , ,

5 thoughts on “Opfrisverlof

  1. Femmy Fijten schreef:

    Hé, hé… ik zal ze missen je verhaaltjes. Maar ik ben zeer benieuwd naar je boek. Daarvoor moet je inderdaad de tijd nemen. Werk ze!

  2. irmakurpershoek schreef:

    Ik wens je veel succes met je boek, al dan niet ooit uitgegeven. Dat zal fijn opruimen bij jou van boven! Laat je af en toe iets weten over de voortgang?

  3. Gerdi schreef:

    Veel schrijfplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.