Bisschopswijn en garnaalcroquetten

bisschopswijn

foto: honestcooking.com

Hoe smaakten de garnalencroquetten? Voortreffelijk niewaar, ik weet zeker dat iedereen genoten heeft van deze delicatesse. en dat je,  toen ze eenmaal op tafel stonden te dampen de dag na Sinterklaas, er niet vanaf kon blijven. Voor degenen die dit fabuleuze recept gemist hebben: je vindt het recept in mijn voorlaatste post. De croquetjes zijn ook heel goed te bereiden voor 2e Kerstdag, de dag na de dagen en nachten er voor, de dag dat je moet uitbuiken. Dan valt zo’n croquetje in een heerlijk bedje van reeds genoten geneugten.
Om het af te maken drink je er dan een glaasje bisschopswijn bij. In 1913 deden zie niet aan een alcoholische bisschop in mijn Groot Kookboek wel aan glüwein. Net zo lekker, kruidig en  zoet en mmmm smaakt naar meer.
gluhweinrecept

Getagged , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.