Coucou, hier ben ik weer

Ruim drie maanden geleden schreef ik mijn laatste blogje en publiceerde ‘Een onzedig paar,’ daarna niets meer. Tot mijn verbazing en blijdschap trok Juliatells nog wel bezoekers.
In een tijd dat d’ een na d’ andere blogger tijd vraagt voor zijn teksten is dat niet slecht. Zeker goede tags ingevoerd!

Niet alleen bloggers overstromen internet, maar ook vloggers vragen om aandacht. Ik zou ook wel eens kunnen gaan vloggen, denk ik. Maar wat? De bladblazer die zo’n herrie maakt dat horen en zien je vergaat? Niet echt interessant en hoe lang zou je op een druk kruispunt moeten staan voordat er iets gebeurt dat de moeite waard is?

Behalve dat bloggen een goede oefening is naast het schrijven vraag ik mij af waarover ik moet schrijven om lezers te interesseren.
Maar ach wat kan het schelen, schrijven is leuk en ik blijf in training. Er ligt wel een onderwerp ergens op straat.

Het schijnt dat grove taal en provocerende teksten het goed doen. Eens lekker zaniken over het agressieve gedrag van mocro’s in Nederland. Bijvoorbeeld dat gewelddadig gedrag mensen uit de Rif in Marokko in de genen zit is een onderwerp waarover druk gediscussieerd kan worden.

Of ik kan schrijven over asielzoekers die wel of niet slechte bedoelingen hebben en die allemaal uit onze staatsruif komen eten en dan godbetert’ met spijkerbommen gaan smijten, terwijl we het allemaal zo goed bedoelen.

Al die mensen, het zijn er teveel en ze trappen op onze tenen, dat maakt boze geesten wakker en als die eenmaal wakker zijn…. Er zijn inmiddels drie mannen met blond haar opgestaan, die zoveel herrie maken, dat inslapen niet meer mogelijk is. Daar zou ik over kunnen schrijven.

En hier nog eentje: zijn ‘goede bedoelingen’ eigenlijk niet pathetisch?

Afijn, hier ben ik weer en ga je lastig vallen met mijn blogjes: Provocerend, meditatief of wijsgerige overpeinzingen. Je zult het zien en lezen

Getagged , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.