Het leven is te confronterend

Na een rotdag op het werk of als een slecht humeur je dwars zit geeft het voldoening om op sociale media lekker los te gaan en dan bij voorkeur mensen uitschelden voor rotte vis. Dat lucht op! Je bent al snel een uurtje bezig de mensheid over van alles te beschimpen. Je gaat ervoor want dat rothumeur moet weg, dan pas kan je met je maten erop uit om het op een zuipen te zetten. Uit de koelkast haal je nog een blikje en terwijl je het aan je mond zet scrol je naar een nieuw slachtoffer. Ha, Chantal Janzen op tv, eens kijken. Tjonge, wat ziet die eruit zeg! Het lijkt wel een emmer kots. Ha, dat is een leuke, even tweeten. Wat heeft ze met dat gezicht gedaan wat ziet dat er gek uit met die hoge jukbeenderen, komt vast door de botox of andere fillers. Die meiden zijn toch niet zo mooi van zichzelf, zo kom jij ze niet tegen of misschien wel maar dan draaien ze zich snel om en altijd zijn ze met een andere gozer. Zo’n bobo van de tv of iets dergelijks. Zo een die altijd over of door jou heen kijkt.

Afijn, je gaat eens voor de spiegel staan en besluit na inspectie van de mee-eters nog een tweetje te sturen dat die Janzen teveel aan de botoxnaald heeft gehangen en dat het toch anders beter had gemoeten. Je hebt er namelijk verstand van, hoewel je niet aan jezelf werkt want dat is maar duur en bovendien heeft het geen zin. Na een avond zuipen is het effect wel weer verdwenen. Daar ligt je duizend euro dan in de goot. Je kan er nog even op spugen en als troost een autoruit kapotslaan. Dat lucht op.

De agressie op straat moet wel in samenhang met vrienden en vriendinnen, want alleen nee, alleen ben je eenzaam en treurig. Gauw nog een biertje en dan een appje naar de groep. Verzamelen maar. Op naar het café, feest zul je vieren, je gaat die meiden eens laten zien wie je bent. Wat denken die kapsoneslijers wel. Je zal ze eens een poepje laten ruiken. Samen met je vrinden, want het leven alleen is te confronterend

Getagged , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.