Providers

Huiselijk bij de CC

Huiselijk bij de CC

Op een dag staakt het modem. Een storinkje waarschijnlijk. 24 uur later nog steeds een morsdood modem. Van een ‘storinkje’ kan geen sprake meer zijn, want ook in de telefoonlijn galmt een diepe afgrond.

Je kijkt eens in de brief, die je na lang zoeken en veel gesteun vindt en waarachtig daar staat het: op die en die datum zetten wij het nieuwe modem in werking. En inderdaad op de door hun geplande dag gaat het oude modem uit. Kille razernij grijpt naar je keel. Weken geleden heb je een brief gestuurd. Niet aangetekend, ok, maar wel een brief voorzien van een postzegel ter waarde van 50 cent, eurocent ! gevolgd door een mail een paar dagen later, waarin je de annulering van het door hen bejubelde modem nog eens bevestigt. Kunnen ze niet lezen daar ?Maar omdat woede waardeloze energie is,  ga je voorzien van laptop naar de Coffee Company. Prijs de Heer  voor de Coffee Company: een prima zaak, geen gezeur, eigen tafeltje, anderhalf uur internettijd en een flinke kop thee.

De internettijd gaat vooral op met het surfen naar je provider en met het zoeken naar de logica van de site, vaak werkt de functie niet of stoot je op andere frustrerende obstakels.

Zeven dagen naar de CC: op woensdag zit het er vol met krijsende kinderen, verder is het ok. Liever ging je naar de CC als het jou uitkomt en niet omdat het de provider schikt.

Het was voor hen niet mogelijk de oude situatie terug te zetten, zeggen ze. Knarsetandend  laat ik  onderworpen een van hun producten installeren. Daarmee is het probleem op opgelost. Twee weken had de provider nodig om al mijn mailtjes te beantwoorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.